Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции

Като neteller skrill както




Откриването на сметка в neteller става бързо и лесно, като не отнема повече от пет минути. Единственото необходимо условие за да преведете пари е имейл адреса на получателя


Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции


Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции


Последно добавена статия


Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции


Повечето от престижните кредитни карти са изработени от злато и други благородни метали, а имената на картопритежателите и символите са инкрустирани с


Последно добавено видео


Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции



Нетелър (neteller) е една от най-големите световни платформи за онлайн разплащания. Компанията е създадена в канада през 1999 година. По настоящем е регистриранa на територията на великобритания и е собственост на paysafe group. Neteller е достъпен на 15 различни езика и оперира в повече от 150 страни по целия свят.


Netteller оперира под надзора на службата по финансови услуги (financial services authority) на обединеното кралство. По този начин се гарантира поверителността на вашите лични данни и средства.


Откриването на сметка в neteller става бързо и лесно, като не отнема повече от пет минути.


Регистрация протича на два етапа, като първия е попълването на личните данни. Имейл, държава, валута, както и парола от минимум осем символа. След това се въвеждат две имена, адрес, рождена дата и пол.


Като се изпълнят тези стъпки и регистрацията е успешна можете да влезете ( да се логнете) в системата.


Neteller е онлайн портфейл, който позволява лесно и бързо да се изпращат и получават пари по интернет. За разлика от банковите трансфери, които отнемат няколко работни дни, в neteller транзакциите се извършват мигновено дори и през почивните дни.


Друго предимство е ниската такса при трансфер на средства между потребителите в размер на 1.9%, но не повече от $20. Трансфер от една банкова сметка към друга е между $30-50.


Единственото необходимо условие за да преведете пари е имейл адреса на получателя


И съответно за да получите трябва да предоставите имейла, който сте използвали при регистрацията на акаунта. При банков превод са ви нужни трите имена на получателя, номер на сметката (IBAN), име, адрес и банковият идентификационен код (BIC).


Съществуват различни варианти за депозиране. При банковия превод се заплаща само таксата към съответната банка, като няма да бъдете таксувани от neteller. Трансферът на средствата към вашата сметка отнема от 2 до 5 работни дни. Друга опция за захранване на сметката е чрез дебитна или кредитна карта. Таксата е в размер на 1.9% от трансфера, като средствата са налични до няколко минути. Neteller позволява изпозването на mastercard, visa и maestro за българия. Epay.Bg също е опция, като таксата е 3,5% от преведената сума.


При теглене на пари от neteller към дебитна или кредитна карта, както и директно към банковата ви сметка таксата е една и съща и е в размер на 7.50 EUR. Neteller също така предлага дебитна карта net+ prepaid mastercard. Издаването и е безплатно и пристига на посочения от вас адрес при регистрацията. С тази карта можете да теглите средства от всеки банкомат, като таксата е 4 EUR. Да я използвате за онлайн пазарувания, както и на всеки ПОС терминал, като и в двата случая няма такса.


Какво е skrill?


Skrill или moneybookers, както беше предишното му име, е електронен портфейл за парични преводи и разплащания по интернет на различни стоки и услуги. Принципът му на работа е сходен с epay.Bg, paypal, neteller и др.


Попълване на баланса в skrill


За да внесете пари по сметката си в skrill се нуждаете от банкова сметка, като ще заплатите само таксата на банката за валутен превод; skrill няма да да ви таксува. Можете да го направите и чрез epay.Bg или дебитна карта, за което ще платите комисионна съответно от 0,7% и 1,9%.


Зареждане на сметка в букмейкърите


В българия най-често използват skrill за разплащания към букмейкърски сайтове. Предимствата пред дебитните/кредитните карти и банковия трансфер са следните:



  • По-бърза обработка на депозити и тегления

  • По-голяма безопасност

  • По-малко документи за потвърждение, изисквани от букмейкърите



Ако валутата на сметката ви в skrill е еднаква с валутата на заложната сметка в букмейкъра, то не плащате за превалутиране. Таксите за превод се поемат от букмейкъра. Единствено ще платите такса за теглене от skrill към вашата банкова сметка или карта. Но ако валутите се различават, комисионните които ще платите обезсмислят използването на skrill. Същото важи и ако изпращате пари на приятел или роднина.


Изпращане на пари към други сметки


Чрез skrill можете да направите трансфер на средства към ваши познати и приятели, като ще платите 1% от сумата като такса, но не повече от 19,56 лв. За препоръчване е двете сметки да са в една и съща валута, в противен случай скрил ще обмени парите по неизгоден за вас курс.


Теглене на средства


Можете да изтеглите парите си към банкова сметка – такса 7,73 лв. Или към карта visa – такса 5,77 лв. Ако ползвате дебитната карта mastercard, издадена от skrill, можете да ползвате и нея за теглене от банкомат. Дори ако сметката ви в skrill и банковата ви сметка са в евро, skrill ще изпрати парите ви към българска банка в лева.


Skrill mastercard


От skrill можете да поръчате дебитна карта mastercard (изпраща се на пощенския ви адрес), с нея можете да теглите средства от баланса си на банкомат или да пазарувате от онлайн и офлайн магазини, ресторанти и пр., както и да я вкарате в системата на paypal.


Електронен портфейл: skrill и neteller!


Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции


Skrill и neteller са най-популярните и надеждни електронни портфейли. Чрез тях може да депозирате и теглите пари от онлайн букмейкъри, да пазарувате в интернет магазини, да се абонирате за сайтове или да получавате пари от приятели. И всичко това напълно сигурно и безопасно!


Електронен портфейл за сигурни разплащания в интернет


Мнозина изпитват притеснение от това да въвеждат многократно своите финансови данни онлайн.


Въпреки че системите за интернет разплащане са силно подсигурени и безопасни за употреба, евентуални измами могат да предизвикат притеснения. Особено когато използвате кредитните и дебитните си карти в много на брой, различни сайтове. Или пък предоставяте често детайли от своята банкова сметка.


Сайтовете, използващи електронен портфейл (ewallet), предоставят възможност този проблем да бъде заобиколен. Те осигуряват посредник в процеса на извършване на плащанията в интернет.


Електронните портфейли се използват за сигурно съхранение на парични средства и разплащане в интернет. Както и за напълно безопасно опериране с всички известни онлайн букмейкъри.


Депозит в онлайн букмейкър със skrill и neteller


Въвеждането на ewallet от онлайн операторите за залагания предоставя още една полезна опция. Както депозитите, така и тегленията могат да бъдат извършвани от букмейкърите посредством електронни портфейли.


Тези транзакции се извършват на момента, като се избягва дългото чакане, необходимо за тегленето на средства посредством чек или банков трансфер.


Как да депозирам чрез skrill или netteller в онлайн букмейкър?



  1. Влезнете в акаунта си във въпросния букмейкър.

  2. Отидете на „депозит“.

  3. От „начин на плащане“ или „метод на депозит“ избирате skrill (moneybookers) или neteller.

  4. Въведете изискваната информация.


Внимание: без начален бонус при първи депозит с електронен портфейл?


Електроните портфейли са изключително удобен и лесен начин за разплащане в интернет и са идеални за депозит и теглене на средства в онлайн букмейкъри. Но много букита не дават начален бонус, ако първия ви депозит е направен чрез този метод! Така че прочетете внимателно условията на началния бонус на букмейкъра.


Решението: как да вземете бонус и да теглите с електронен портфейл!


Ако съответния букмейкър не дава бонус при първи депозит с електронен портфейл, то процедирайте по следния начин:



  1. Направете първия си депозит чрез дебитна/кредитна карта или банков трансфер.

  2. Вземете си началния бонус.

  3. Направете минимален втори депозит чрез електронен портфейл.

  4. Готово! Сега освен, че си ползвате бонуса, вече ще може да си теглите печалбите през портфейла.



Предплатени карти тип mastercard


Електронните портфейли предлагат и mastercard дебитна карта свързана директно към вашия акаунт. С нея може да плащате онлайн и офлайн или да теглите пари в кеш директно от всеки банкомат в българия, европейския съюз и други места по света.


Така електронният портфейл разби на пух и прах убеждението, че за да залагаш в интернет, трябва задължително да имаш кредитна карта.


Благодарение на ewallet българският играч може да депозира и да тегли от почти всеки букмейкър на момента и без никакви такси.


И SKRILL, и NETELLER предлагат такива карти, които ще ви бъдат доставени до адреса ви в българия.


Най-добрите интернет портфейли: skrill и neteller


Двата най-сигурни и популярни електронни портфейли в света, които се използват и от почти всички онлайн букмейкъри, са skrill (познат преди като moneybookers) и neteller.


И двата електронни портфейли предлагат доста безплатни операции като:



  • Без такса за управление на акаунта;

  • Без такса за получаване на пари от други акаунти;

  • Без такса за банкови трансфери към акаунта;

  • Без такса за плащане към търговец или букмейкър с предплатените карти;

  • И други.



За всички останали такси посетете секция „fees“ на избрания от вас електронен портфейл.


Внимание: допълнителни такси при обмен на валути


Едно е ясно – електронните портфейли са предпочитаната опция, когато става дума за депозиране и теглене на средства в онлайн букмейкъри и игрални зали.


Основният проблем идва, когато сметката ви в определен e-wallet е в една валута, а акаунта ви в букмейкъра – в друга. Тогава се налага обмяна на валута, за която всеки електронен портфейл удържа процент от обменената валута.


ВАЖНА ПРЕПОРЪКА: за да избегнете тези допълнителни такси за обмен на валута, направете така, че сметката ви в букмейкъра и акаунта ви в електронния портфейл да са в една и съща валута.


Електронните портфейли като разплащателен метод при онлайн залаганията


Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции


Ако сте от хората, които се интересуват от онлайн залагания или дори сте запалени по тях, то със сигурност знаете, че в днешно време букмейкърите предлагат различни разплащателни методи. Кредитни и дебитни карти, банков трансфер, предплатени карти, електронни портфейли, а вече и набиращата популярност виртуална валута bitcoin, са някои от вариантите, които букмейкърските сайтове ви предлагат.


Един от водещите букмейкъри на нашия пазар – efbet също предлага разнообразие от разплащателни опции с цел максимално да улесни средата на залагане на своите клиенти. Подробно ревю с оценка, както и повече информация относно начините на разплащане при този и още много други букмейкъри може да откриете на сайта на nostrabet.Com.


Всеки от начините на разплащане има своите плюсове и минуси, така че вие сами трябва да определите най-удобния за вас, като също да вземете и на предвид букмейкъра, при който залагате. Някои от методите преработват транзакциите веднага, докато при други това може да отнеме от няколко часа до няколко дни. Също така, не винаги начините за разплащане работят и за депозити и за тегления, а само за едно от двете. В редовете по-долу ще разгърнем темата за така популярните в днешно време електронни портфейли, като видим как се работи с тях, какви са преимуществата и недостатъците им и кои са най-използваните електронни портфейли.


Как работят електронните портфейли?


За да имате такъв портфейл, то вие ще трябва да си създадете профил и да попълните някои лични данни. Може да сложите пари в своя електронен портфейл по различни начини – с кредитни и дебитни карти, чрез онлайн банков превод и други. Щом вече имате средства в портфейла, то може да го използвате в интерентет пространството, като например да залагате в сайтовете на букмейкърите или пък да изпращате пари на хора. Едни от първите брандове, които внедрига подобни разплащания бяха bet365, като всички методи са налични и за тези, които се регистрират от българия.


+ какви са предимствата?


Едно от предимстванва на този вид разплащателни методи е, че няма нужда да предоставяте информация за банковата си сметка на букмейкъра, тъй като доста от играчите се притесняват от това. Депозирането и тегленето на пари от акаунтите ви при букмейкърите не се начислява с някакви такси или те са минимални ако използвате този вид разплащателен метод, което е голям плюс. Също така електронните портфейли се считат за един от най-бързите и най-сигурните методи за парични транзакции при онлайн залозите.


– какви са недостатъците?


Един от недостатъците на електронните портфейли е, че понякога има лимити на сумите, които може да използвате при транзакциите. При някои от букмейкърските компании се получава така, че ако използвате електронен портфейл, то не може да се възползвате от дадени промоции и опции за безплатни залози. Именно за това, ако сте решили, че искате да използвате този метод на разплащане, трябва внимателно да прочетете условията и правилата на букмейкъра, който сте избрали. Още един минус е, че ако създавате своя електронен портфейл и искате веднага да го използвате при залози, това няма да е възможно, защото потвърждаването на банковия ви акаунт изисква няколко дни, за да може портфейлът да проработи.


Два от най-използваните електронни портфейла са този на skrill ( познат още като moneybookers) и neteller. Skrill е един от най-евтините методи за разплащане при букмейкърите що се отнася до различните такси, които се взимат при тегления и депозити. Netеller е също много популярен и обикновено ако даден букмейкър предлага като опция skrill, то и neteller е сред вариантите ви за разплащане.


Както видяхме, електронните портфейли са удобни при онлайн залозите, но имат и своите минуси. Въпреки всичко, те са считани за едни от най-безопасните, бързи и лесни начини за разплащане и именно за това са толкова обичани от хората, които залагат онлайн. Повече информация за начините на разплащане при едни от най-популярните букмейкъри може да откриете на сайта на nostrabet. Който и от методите да изберете, бъдете внимателни с данните, които предоставяте и винаги се запознавайте с всички условия и правила.


Сигурни и надеждни тегления


Ние считаме гарантирането на сигурността на средствата на играчите за свой най-важен приоритет. Балансите на играчите се държат в отделни сметки, които не се използват за операционни цели. Това означава, че можете да изтеглите парите си по всяко време в съответствие с нашите процедури за банкиране и безопасност.


Предлаганите методи за теглене зависят от държавата, в която живеете. Върнете се обратно на страницата с информация за истински пари, за да видите достъпните варианти във вашата държава.


Обърнете внимание, че ние си запазваме правото да използваме допълнителни критерии за определяне на опциите за теглене, предлагани на играчите, по всяко време.


Информация относно политиката за тегленията


Тегленията се добавят автоматично към всички от методите, изброени по-долу, които сте използвали за депозит.


Тегленията се обработват най-напред по метода(ите), използван за депозит. За всеки метод за депозит тегленията се връщат обратно от най-стария към най-новия депозит. При връщане на тегления към предишни депозити сумите се преобразуват към валутата на предишния депозит. Тегления, които надвишават общата сума, която сте депозирали, се преобразуват към валутата, в която е обработен последният ви депозит с въпросния метод.


Извиняваме се, ако нашата политика за тегленията ви причинява неудобство. Това е предпазна марка, целяща да защити сметките на клиентите ни от измами. По този начин гарантираме, че никой няма да злоупотреби със сметката ви.


NETELLER и skrill


Ако сте използвали NETELLER или skrill за депозит през последните 12 месеца, тегленията ви ще бъдат обработени обратно към NETELLER или skrill до сумата на направените депозити, от сумата на най-стария депозит с NETELLER или skrill до сумата на най-последния депозит.


Получаване на вашите печалби


Ако тегленията ви надхвърлят общата депозирана сума или сте използвали метод за депозит, който не е посочен по-горе, ще имате следните опции за получаване на вашите средства:



  • NETELLER

  • Visa (тегленето е налично, ако сте направили поне един депозит със CFT валидна карта visa през последните 12 месеца и тегленето ви към visa е на стойност от USD 100 до USD 6500; моля, проверете индивидуалните си лимити при издателя на картата)

  • Skrill

  • Директен банков трансфер – вашето теглене се депозира директно в банковата ви сметка.

  • Банков превод – вашето теглене се депозира директно в банковата ви сметка.



Как да направите заявка за теглене


За да направите теглене, влезте в сметката си stars и отворете прозореца „каса”.


Изберете бутона „изтегли”, въведете сумата, която бихте искали да изтеглите, и след това натиснете „изпрати”.


Преди да завършите заявката си за теглене, прегледайте внимателно показаната на екрана информация. Ще се покаже екран, показващ как ще бъде обработено вашето теглене. Това е само предположение как ще бъдат разпределени средствата ви. Не можем да гарантираме, че вашето теглене ще бъде обработено точно както е описано, тъй като това предположение не взима под внимание евентуалните временни проблеми със свързването с някои от подизпълнителите, обработващи плащанията, или проблеми със сметки извън нашия контрол.


Ще получавате съобщение от нас, потвърждаващо всяка транзакция, направена по сметката ви stars. Винаги преглеждайте имейла за потвърждение след тегленето, за да се уверите, че средствата ви са обработени правилно.


Ако забележите, че картата или сметката, по която трябва да бъде върнато тегленето, е невалидна, моля, отменете заявката за теглене и се свържете с поддръжка.


Време за обработване на тегленето


Тегления към CFT валидни карти visa ще бъдат обработени в рамките на един час. Моля, изчакайте от 3 до 10 работни дни след обработването на средствата, за да се появят във вашето извлечение.


Тегления, обработени обратно към muchbetter, NETELLER и skrill, ще бъдат обработени незабавно и средствата ще се появят във вашата сметка за броени минути.


Тегления, обработени обратно към muchbetter, NETELLER и skrill, които са над общата депозирана сума, обикновено ще бъдат обработени в рамките на един час. След като бъдат обработени, средствата ще се появят във вашата сметка за броени минути.


Тегления чрез банков превод и директен банков трансфер ще бъдат изпратени за обработка в рамките на 24 часа с изключение на почивните дни. Моля, изчакайте от 3 до 5 работни дни след обработване на тегленето, за да се появят средствата във вашата банкова сметка.


Моля, обърнете внимание, че в редки случаи обработката на тегления, които не са заявени чрез предишно използвани методи за депозиране, може да отнеме допълнителни 48 часа за проверки за сигурност, както е описано по-долу.


Друга информация за теглене


Можем да наложим период на изчакване от 48 часа от последния ви депозит за някои разплащателни методи. Тази функция е с цел да предпази нашите играчи от тайни заговори и измами. Ще можете да изпратите заявката си за теглене след тези 48 часа.


В някои специални ситуации може да ви бъде изискана допълнителна информация, за да бъде извършено тегленето. Също така от време на време може да се наложи да задържим сумите, спечелени от играчи, до приключване на проверката за измама, която се прави редовно с цел гарантиране честността на игрите.


Как се извършва преобразуването на валути?


Използваме средния пазарен обменен курс на XE (плюс малка такса в някои случаи) при преобразуване на тегленията ви от валутата на вашата сметка stars. Обменният курс, който ще получите, ще бъде изписан на екрана за теглене.


CFT валидни карти visa


Тегленията към карти visa** се ограничават само до карти, валидни за кредитен паричен трансфер (credit fund transfer или CFT). Картите visa**, издадени от американски банки, не са валидни към момента.


**= всеки вид карта с логото на visa.


ВАЖНО: проверете индивидуалните лимити на картата си при нейния издател.


Помощ при депозиране


Моля, пишете на поддръжка, ако имате въпроси относно тегленията или нашата политика за тегленията.


Skrill


Силно препоръчваме skrill (moneybookers) като най-добрата възможност за плащане по много причини. Първо, услугата им е най-бързият начин към момента за превеждането на средства онлайн, както и най-евтиният също.


Изборът на skrill ви гарантира сигурност от класа, тъй като използва най-високите стандарти за криптиране verisign SLL и са оторизирани и лицензирани от британския регулатор на финансови услуги(FSA) като издател на електронни средства (e-money) въз основа на наредбите от 2011 година за преводите с електронни парични средства . Също така skrill се грижи за постоянното обновяване на системата за борба с възникващите заплахи. Вашите пари и лични данни са винаги защитени.


Сайтът е на 12 различни езика: английски, немски, френски, испански, италиански, полски, гръцки, румънски, руски, турски, китайски и чешки.


Откриването на skrill (moneybookers) акаунт отнема само миг и е възможно най-улеснено.


Прехвърляне на средства към skrill


Прехвърлянето на средства към вашия skrill aакаунт е възможно по няколко начина:



  • Бързи онлайн банкови преводи (с такса от 0% to 0.90%, в зависимост от банката ви)

  • Обикновени банкови преводи (без комисионна, обаботват се в срок от 2-5 дена)

  • Кредитни карти (такса от 1.90%, бързи):

    • Visa

    • Mastercard

    • Diners

    • American express

    • JCB

    • Delta / visa debit

    • Visa electron





Потвърждаване на акаунта и ограничения


Ограниченията при транзакциите, както и ограниченията при тегленията се оформят индивидуално за всеки клиент, в зависимост от неговата/нейна държава на регистрация. Лимитът ви може да се достигне до € 32,000, като впоследствие мо даже бъде увеличен до безкрай ,ако клиента стане част от skrill VIP програмата.


Можете да увеличите лимитите на транзакциите си в на skrill, верифицирайки следното:



  • Вашата банкова сметка

  • Вашия адрес

  • Вашата кредитна/дебитна карта



С доказването на всеки пункт от списъка, вашите изходящи/входящи лимити на транзакции ще бъдат увеличавани до десетки хиляди долари. Проверените клиенти могат да увеличават ограниченията си и след това, участвайки във VIP програмата, предлагана от skrill.


Такси


Прехвърлянето на средства към вашия skrill акаунт е обложено с от 0% до 0.90% такса за прехвърляне чрез банков превод и 1.90% с кредитни карти. Въпреки това, VIP клиентите могат да прехвърлят средства без никакви абсолютно никакви такси и комисионни.


Таксите за теглене се запозват от $2.38 с банков превод и visa, докато чековете се облагат с $4.63такса.


Таксата за ипращане на пари към друг skrill акаунт се облага с 1% такса, но никога сумата няма да бъде по голяма от 0.5 евро,която към момента е най-ниската в сравнение с другите електонни бележници (например таксите за прехвърляне на paypal започват от 3.4%). Няма месечни такси за обслужване за потребители, които са влизали в акаунтите си или са правили транзакция през последните 18 месеца.


Валути


Skrill оперира в повече от 40 вида валута:


Австралийски долар, бахрейнски динарr, български лев, британски паунд, канадски долар, хърватска куна, чешка крона, датска крона, естонски круун, евро, хонг конгски долар, унгарски форинт, индийска рупия, израелски шекер, исландска крона, японска йена, йордански динар, кувейтски динар, литовски литас, латвийски лат, малайзийски рингжит, марокански дирхам, нов тайвански долар, новозеландски долар, норвежка крона, полска злота, омански риал, румънска лея, саудитски риял, сингапурски долар, словашка крона, южноафрикански ранд, южнокорейски вон, шведска крона, швейцарски франк, тайвански вахт, тунизийски динар, нова турска лира, ОАЕ-дирхам и американски долар.


VIP програма


Освен всичко това, skrill предлага VIP програма, в която можете безплатно да приемете участие, ако прехвърляте повече от €2,000 на месец. Всяко следващо skrill VIP ниво ви разкрива повече възможности и ползи, като безплатно превеждане и теглене на средства, личен VIP менаджер, прехвърляния с предимство, 24/7 VIP помощ, изключителни промоции и парични награди, както и по-високи лимити. За да станете част от програмата, просто изпратете е-мейл на vip@skrill.Com.


Ограничения


За съжаление, поради юридически причини skrill не е на разположение на потребителите от афганистан, куба, иран, мианмар, нигерия, северна корея, северен судан, сомалия, южен судан, сирия и йемен.


Електронните портфейли като разплащателен метод при онлайн залаганията


Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции


Ако сте от хората, които се интересуват от онлайн залагания или дори сте запалени по тях, то със сигурност знаете, че в днешно време букмейкърите предлагат различни разплащателни методи. Кредитни и дебитни карти, банков трансфер, предплатени карти, електронни портфейли, а вече и набиращата популярност виртуална валута bitcoin, са някои от вариантите, които букмейкърските сайтове ви предлагат.


Един от водещите букмейкъри на нашия пазар – efbet също предлага разнообразие от разплащателни опции с цел максимално да улесни средата на залагане на своите клиенти. Подробно ревю с оценка, както и повече информация относно начините на разплащане при този и още много други букмейкъри може да откриете на сайта на nostrabet.Com.


Всеки от начините на разплащане има своите плюсове и минуси, така че вие сами трябва да определите най-удобния за вас, като също да вземете и на предвид букмейкъра, при който залагате. Някои от методите преработват транзакциите веднага, докато при други това може да отнеме от няколко часа до няколко дни. Също така, не винаги начините за разплащане работят и за депозити и за тегления, а само за едно от двете. В редовете по-долу ще разгърнем темата за така популярните в днешно време електронни портфейли, като видим как се работи с тях, какви са преимуществата и недостатъците им и кои са най-използваните електронни портфейли.


Как работят електронните портфейли?


За да имате такъв портфейл, то вие ще трябва да си създадете профил и да попълните някои лични данни. Може да сложите пари в своя електронен портфейл по различни начини – с кредитни и дебитни карти, чрез онлайн банков превод и други. Щом вече имате средства в портфейла, то може да го използвате в интерентет пространството, като например да залагате в сайтовете на букмейкърите или пък да изпращате пари на хора. Едни от първите брандове, които внедрига подобни разплащания бяха bet365, като всички методи са налични и за тези, които се регистрират от българия.


+ какви са предимствата?


Едно от предимстванва на този вид разплащателни методи е, че няма нужда да предоставяте информация за банковата си сметка на букмейкъра, тъй като доста от играчите се притесняват от това. Депозирането и тегленето на пари от акаунтите ви при букмейкърите не се начислява с някакви такси или те са минимални ако използвате този вид разплащателен метод, което е голям плюс. Също така електронните портфейли се считат за един от най-бързите и най-сигурните методи за парични транзакции при онлайн залозите.


– какви са недостатъците?


Един от недостатъците на електронните портфейли е, че понякога има лимити на сумите, които може да използвате при транзакциите. При някои от букмейкърските компании се получава така, че ако използвате електронен портфейл, то не може да се възползвате от дадени промоции и опции за безплатни залози. Именно за това, ако сте решили, че искате да използвате този метод на разплащане, трябва внимателно да прочетете условията и правилата на букмейкъра, който сте избрали. Още един минус е, че ако създавате своя електронен портфейл и искате веднага да го използвате при залози, това няма да е възможно, защото потвърждаването на банковия ви акаунт изисква няколко дни, за да може портфейлът да проработи.


Два от най-използваните електронни портфейла са този на skrill ( познат още като moneybookers) и neteller. Skrill е един от най-евтините методи за разплащане при букмейкърите що се отнася до различните такси, които се взимат при тегления и депозити. Netеller е също много популярен и обикновено ако даден букмейкър предлага като опция skrill, то и neteller е сред вариантите ви за разплащане.


Както видяхме, електронните портфейли са удобни при онлайн залозите, но имат и своите минуси. Въпреки всичко, те са считани за едни от най-безопасните, бързи и лесни начини за разплащане и именно за това са толкова обичани от хората, които залагат онлайн. Повече информация за начините на разплащане при едни от най-популярните букмейкъри може да откриете на сайта на nostrabet. Който и от методите да изберете, бъдете внимателни с данните, които предоставяте и винаги се запознавайте с всички условия и правила.


Bwin казино ревю



  • Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции

  • Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции

  • Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции


Обща информация за казиното
име bwin
уеб сайт casino.Bwin.Com/bg
езици български, английски, немски, испански, португалски, каталански, италиански, шведски, френски, полски, чешки, словашки, словенски, руски, хърватски, унгарски, румънски, гръцки, турски, норвежки и датски.
Валути BGN, EUR, USD, HUF, RUB, GBP, PLN, NOK, RON
обслужване на клиенти чат на живо; имейл: support@bwin.Com; телефон: +359 2492 5685
бонуси
начален бонус 100% от първия депозит, който може да достигне 400 лева
бонус условия играчите трябва да депозират поне 20 лева; бонусът и сумата на депозита, който сте направили трябва да се разиграят 20 пъти; бонусът може да се изтегли през първите 7 дни след регистрация и важи 30 дни
софтуер evolution gaming, microgaming, partygaming, WMS и други
минимален депозит 20 лева
лиценз държавна комисия по хазарта, комисия по хазарта на великобритания и правителството на гибралтар
мобилен софтуер приложения за ios и android
време за тегления тегленията отнемат между 2 и 5 работни дни при банков превод и картови плащания; тегленията с електронен портфейл отнемат няколко минути
лимити на тегления минимумът е 20 лева
платежни методи за депозити mastercard, maestro, банков превод, neteller, skrill, paysafecard и visa
платежни методи за тегления банков превод, neteller, skrill и visa
класически казино игри 10
слотове 50
видео покер 2
джакпот игри 16

Bwin е един от най-известните сайтове както за спортни залози, така и за казино игри, който успя да добие огромна популярност в българия през последните няколко години. След създаването си през 1997 година, онлайн платформата преминава през множество промени, преди да се превърне в един от безспорните лидери сред букмейкърите и операторите на хазартни игри. Bwin започва да добива още по-голяма популярност след като онлайн платформата е придобита от GVC holdings PLC през 2016.


Огромната известност на онлайн платформата се дължи на това, че предлага три основни продукта, които включват казино, спортни залагания и покер. Едва ли има какво повече да искате от bwin ако предпочитате спортните залагания, защото разнообразието от спортове е наистина впечатляващо. Любителите на казино игри имат на разположение голямо разнообразие от вълнуващи слотове, джакпот игри, както и игри на маса. Казиното предлага и игри на живо, които впечатляват с автентичността си, а най-хубавото е, че играчите ще имат възможността да залагат на четири маси едновременно.


Bwin си партнира с редица водещи софтуерни компании като microgaming, evolution gaming, partygaming, betsense и много други. Освен лиценз издаден от държавната комисия по хазарта, bwin притежава лиценз от гибралтар, както и от комисията по хазарта на великобритания. Освен това, онлайн казиното преминава през редица тестове от itech labs, които проверяват сигурността, както и случайността на резултатите.


Самият уеб сайт е структуриран доста добре, което позволява на играчите да залагат на игрите или на спортовете, които предпочитат без никакъв проблем. Това, от което може би няма да сте толкова доволни е, че бонусите и промоциите са доста малко на брой.


Бонуси и промоции


Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции
Има много играчи, които съдят за качеството на онлайн казината по бонусите и специалните оферти, които предлагат. Въпреки че bwin не е от казината, които предпочитат да засипват клиентите си със специални оферти, това не означава, че операторът на хазартни игри не предлага на клиентите си никакви бонуси и специални оферти.


Всички нови клиенти на онлайн казиното могат да получат летящ старт на тяхното хазартно преживяване, стига да се възползват от началния бонус, който ги очаква. Това, което трябва да имате предвид обаче е, че тази бонус оферта не е публикувана на сайта на казиното и трябваше да се свържем с отдела за обслужване на клиенти, за да получим повече информация.


Всички нови клиенти на онлайн казиното могат да се възползват от депозит бонус от 100%, който може да достигне до 400 лева. Тази бонус оферта е наистина интересна, но това, което трябва да знаете е, че можете да се възползвате от нея през първите 7 дни след като сте регистрирали акаунта си и сте направили депозит. Тези от вас, които искат да се възползват от стартовия бонус трябва да депозират поне 20 лева в акаунта си.


Новите клиенти на виртуалното казино трябва да имат предвид, че бонусът е валиден само 30 дни. В този период, играчите трябва да разиграят бонуса, както и сумата, която са депозирали 20 пъти, защото в противен случай няма да могат да изтеглят печалбата си. Друго важно нещо е, че бонусът е валиден единствено на казино игри и не може да бъде използван за спортни залагания.


В случай, че сте един от редовните клиенти на виртуалното казино може би ще искате да се възползвате от възможността да получите 200 безплатни игри на grizzly wins. Това, което трябва да направите, за да участвате в промоцията е да играете вашите любими игри повече и да залагате повече. Играчите могат да участват след като са заложили поне 20 лева във виртуалното казино.


Играчите ще получат 3 безплатни игри стига общата стойност на залозите им да е между 20 и 200 лева. Ако общата стойност на залозите ви е между 200 и 1,000 лева ще получите 15 безплатни игри. Ако сумата, която сте заложили е между 1,000 лева и 5,000 лева, то вие ще получите 50 безплатни игри. Безплатните игри ще бъдат 100, ако сумата, която сте заложили е между 5,000 и 15,000 лева. Тези от вас, които са заложили сума по-голяма от 15,000 лева ще получат 200 безплатни игри на grizzly wins.


Имайте предвид, че можете да получите безплатните игри само ако сте играли с реални пари. Така, в зависимост от залозите, които сте направили ще получите определен брой безплатни игри, които трябва да активирате като посетите вашата сметка. Не забравяйте, че безплатните игри ще бъдат валидни през следващите 24 часа. Преди да изтеглите печалбата си обаче трябва да разиграете бонуса си веднъж. Това условие трябва да бъде изпълнено в рамките на 24 часа.


Софтуерни компании


Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции
Bwin несъмнено е едно от виртуалните казина, за които удовлетворението на играчите е от огромно значение. Именно заради това, компанията е решила да си партнира със софтуерни компании, които вече са се доказали. Клиентите на казиното ще намерят игри създадени от microgaming, betsense, partygaming, WMS и други.


Microgaming несъмнено е една от любимите софтуерни компании на много играчи, заради вълнуващите слотове, които създава. Бонус игрите им, както и безупречното качество на графиките несъмнено прави тези слотове толкова предпочитани. Thunderstruck, lara croft tomb raider, avalon и pure platinium са само част от игрите, които ще откриете на bwin.


Любителите на игри на живо няма как да бъдат разочаровани, защото за тях, bwin си партнира с evolution gaming. Тази софтуерна компания си е поставила за цел да гарантира на играчите уникално преживяване, без значение дали предпочитат да играят на bwin от компютъра или смартфона си.


По-голямата част от игрите, които ще намерите на bwin са достъпни и в демо режим, което ще ви позволи да усъвършенствате уменията и стратегията си, или просто да проверите как се играе съотвената игра, без да използвате собствените си средства. За да имате възможността да се възползвате от демо режима обаче трябва да сте влезли в профила си. Това, което трябва да имате предвид е, че игрите на живо не са достъпни в демо режим.


Играчите, които са регистрирали своя акаунт могат да получат достъп до виртуалното казино както през браузъра на компютъра си, така и през браузъра на таблета и телефона си. Това означава, че можете да започнете да играете предпочитаните от вас игри веднага, без да е необходимо да изтеглите и инсталирате какъвто и да било допълнителен софтуер на вашето устройство.


Ако искате да имате възможността да играете не само, когато сте вкъщи, но и когато сте навън можете да се възползвате от приложенията за устройства с операционна система ios или android. Ако искате да изтеглите приложенията можете да посетите онлайн казиното и да сканирате QR кодовете или просто да посетите app store. Ако устройството ви използва android ще можете да изтеглите приложението директно от сайта на виртуалното казино.


Без значение дали предпочитате да залагате през таблета или телефона си, ще видите веднага, че структурата на виртуалното казино е сравнително опростена, което ще ви позволи да се ориентирате без никакъв проблем. Без значение дали сте се фокусирали само върху спортни залагания, казино игри, или и двете, хубавото е, че ще можете да преминавате от единия продукт към другия с лекота.


Плащания


Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции
Операторът знае много добре, че плащанията могат да се окажат проблем за играчите. Затова онлайн казиното предлага доста голям набор от платежни методи, които ще ви позволят да се справите с всяка ваша трансакция с лекота.


За съжаление, играчите ще имат възможността да прегледат платежните методи, които са достъпни на bwin само след като са регистрирали акаунта си и са влезли в него. Проблемът, който може да възникне е, че може да се окаже, че сте се регистрирали напразно, тъй като предпочитаният от вас платежен метод не е достъпен.


Платежните методи, които можете да използвате, когато искате да прехвърлите средства в баланса на казино акаунта си включват visa, mastercard и maestro кредитни и дебитни карти, виртуални портфейли като neteller и skrill, както и предплатеният ваучер paysafecard. Клиентите на онлайн казиното могат да депозират също и чрез банков превод.


Вашата трансакция ще бъде одобрена от казиното само ако сумата, която искате да депозирате не е по-малка от 20 лева. Лимитът на депозитите зависи единствено от платежния метод, който предпочитате да използвате. Ако решите да депозирате чрез skrill или neteller, няма да можете прехвърлите суми по-големи от 17,500 лева. Същото се отнася и за депозитите чрез maestro, mastercard и visa кредитни и дебитни карти. Освен високите лимити на трансакциите, друг плюс на картовите плащания и плащанията с електронните портфейли е, че играчите могат да започнат да залагат веднага, защото предпочитаната от тях сума ще бъде добавена в баланса им на момента.


Играчите ще имат възможността да плащат и чрез изключително сигурните предплатени карти на paysafecard. Ако предпочитате да използвате този платежен метод, трябва да имате предвид, че максимумът на депозитите е 1,000 лева. Последният платежен метод, който можете да използвате, когато нямате достатъчно пари в баланса на акаунта си е банковият превод. Въпреки че депозитите чрез този платежен метод могат да отнемат два или дори повече работни дни, играчите ще могат да добавят в баланса си суми, които могат да достигнат до 100,000 лева.


Именно това прави платежния метод подходящ за всички любители на хазарта, без значение от техния бюджет. Ако възнамерявате да депозирате чрез този платежен метод трябва да имате предвид, че банката ще ви таксува за трансакцията.


Клиентите на bwin трябва да имат предвид, че ако все още не са верифицирали акаунта си, те ще трябва да се съобразяват с малко по-различни лимити. Така например, те няма да могат да депозират повече от €600 на ден, €1,500 на седмица и €3,000 на месец.


Преди да пристъпят към теглене играчите първо трябва да предоставят необходимите докумнети, за да удостоверят самоличността си. Платежните методи, които можете да използвате, когато сте решили, че искате да изтеглите печалбата си включват neteller, skrill, visa, както и банков превод. Играчите няма да могат да теглят суми по-малки от 20 лева, а максимумът на тегленията зависи от предпочитания от вас начин на плащане.


Играчите, които разчитат на надеждността на електронни портфейли като neteller и skrill, ще могат да теглят суми не по-големи от 17,500. Ако пък предпочитате да изтеглите печалбата си като използвате кредитната или дебитната си карта, ще можете да изтеглите най-много 10,000 лева. Максимумът на тегленията при банковите преводи отново е 100,000 лева.


Клиентите трябва да бъдат малко по-търпеливи, когато искат да изтеглят печалбата си, защото ще могат да получат парите си само след като представителите на bwin са прегледали и одобрили заявката. След това, картовите плащания могат да отнемат между 2 и 5 работни дни, а банковите преводи могат да отнемат малко повече от 2 работни дни. Ако за вас е важно да получите парите си по-бързо ще трябва да изберете skrill или neteller, защото тегленията чрез тях могат да отнемат само няколко минути.


Мобилно казино


Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции
Тези от вас, които искат да имат възможността да вземат bwin със себе си първо трябва да решат дали предпочитат да изтеглят приложението за смартфони и таблети с операционна система ios или android. Другият вариант, който имате, ако искате да се впуснете във вашето хазартно преживяване без значение от мястото е да въведете URL адреса на казиното в браузъра на вашето мобилно устройство.


Когато посетите мобилното казино ще видите, че някои от промоционалните оферти са представени на главната страница на bwin. Малко по-надолу пък ще видите различните категории, в които игрите са разделени. Играчите, които са решили да залагат през телефона или таблета си могат да избират между слотове, игри на маса джакпот игри, както и игри на живо. Клиентите на мобилното казино могат да проверят и кои са топ игрите, които са достъпни в мобилното казино.


Ако вашите интереси не се свеждат само да казино игри, ще можете да посетите покер залите или да залагате на любимите си спортове само като докоснете съответната икона в долния край на вашия екран. Там ще откриете и търсачката, която ще ви спести усилието да преглеждате целия списък с игри, докато откриете предпочитаната от вас. Бутонът за главното меню също е разположен там. Той също ще ви позволи да посетите казиното, покер залите, или да залагате на спортове. Този бутон ще ви даде достъп и до различните приложения, които ще можете да свалите. Това, което трябва да знаете обаче е, че приложенията за спорт и казино игри са различни и ще трябва да ги свалите поотделно ако искате да се възползвате и от двете платформи.


Веднага щом заредите мобилната версия на bwin ще забележите, че цялостната структура на казиното, включително различните менюта, са доста идентични с тези от десктоп версията му. Интересното при мобилното казино е това, че освен на български играчите могат да избират и между английски, немски, италиански, испански, френски, гръцки, шведски, полски, румънски, руски, датски, хърватски, словенски и словашки.


Дизайнът на мобилното казино е доста изчистен, което позволява на играчите да открият всичко, от което могат да имат нужда само с няколко докосвания на екрана на таблета или смартфона им. Играчите ще се убедят колко е лесно да се ориентират на сайта на казиното почти веднага щом го посетят.


Казино игри


Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции
Онлайн казиното предлага всичко, което любителите на хазарта биха искали, защото те могат да избират между джакпот игри, слотове, класически казино игри като покер, рулетка, блекджек, крапс, бакара, както и видео покер. Високото качество на графиките, както и различните интересни бонус опции са това, което прави тези игри наистина интересни и вълнуващи.


Клиентите на bwin ще имат възможността да се присъединят към много виртуални маси, където игрите се водят от професионални крупиета.


Слотове


Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции
Няма никакво съмнение, че слотовете са едни от най-предпочитаните игри, които са достъпни в почти всяко онлайн казино. Bwin е сред виртуалните казина, които са взели предвид популярността на ротативките, защото слотовете съставят по-голямата част от цялата колекция от игри на онлайн казиното.


Тези от вас, които обичат да залагат на слотове несъмнено ще се забавляват, защото ще могат да избират между повече от 50 различни заглавия. Разнообразието от теми е едно от нещата, които правят тези игри наистина интересни и вълнуващи. Слотове като avalon, thunderkick и lara croft tomb raider са създадени от добре познатата софтуерна компания microgaming. Тези игри могат да се окажат наистина интересни за вас заради допълнителните си опции, които могат да ви помогнат да грабнете по-големи печалби.


Други игри като jailbreak, fire drake quest for honour, cash cruise, aztec gold, space venture, going nuts, road hogs, gone with the wind, lucky paradise, и cashpillar също могат да привлекат вниманието на любителите на слотове с чистите си изображения и вълнуващата игра, които предлагат.


Ако предпочитате слотове с плодове може би ще искате да пробвате късмета си на игри като melon madness, fruitoniom или cash drop.


Игри на маса


Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции
Bwin предлага нещо и за тези от вас, които харесват класическите казино игри. Ако решите да посетите тази категория, ще видите, че любителите на рулетка могат да избират между игри като european roulette pro и classic european roulette. И при двете игри масата за рулетка, както и колелото са пресъздадени с голямо внимание към най-дребните детайли, което ги доближава доста до реалните такива.


Любителите на покера могат да проверят дали стратегията им работи докато играят texas hold’em bonus poker. Сред вариантите ще видите също craps и baccarat combi.


Ако за вас игрите на блекджек са по-вълнуващи, можете да опитате blackjack charlie 7 и multi-hand blackjack pro. Blackjack charlie 7, например е подходящ за почти всички любители на хазарта, без значение с какъв бюджет разполагат, защото минимумът на залозите е по-малко от 1 лев. Друга особеност на тази игра е, че ако играчите успеят да изтеглят седем карти подред, без да надхвърлят 21, те автоматично ще получат печалба.


Видео покер


Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции
Любителите на видео покер също няма да бъдат лишени от варианти, ако изберат bwin за техните хазартни приключения. Игрите между които можете да избирате са joker poker deuces wild и tens or better. Joker poker deuces wild може да ви се стори по-интересна, особено когато става въпрос за печалбите, които можете да получите. Другото, което отличава joker poker deuces wild от останалите видео покер игри е оформлението или по-точно фонът на играта.


Джакпот игри


Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции
След като посетите категорията запазена за джакпот игрите, ще видите, че те могат да бъдат разделени на gold jackpots и big one jackpots. Играчите, които мечтаят да напълнят банковата си сметка за минути могат да избират между 16 различни джакпот игри, които всички са слотове.


Игрите, които в момента предлагат най-големи печалби са super joker, melon madness, mega fortune wheel, the sting, и space venture. Snow business, going nuts и loot’en khamun предлагат не по-малко интересни печалби. Хубавото е, че играчите винаги могат да проверят сумата, която е достигнал джакпотът в момента.


Казино на живо


Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции
Bwin позволява на клиентите си да играят различни игри на живо, без да се налага да бъдат в някое от реалните казина. Ако предпочитате такива игри, доброто изживяване ще бъде гарантирано, защото всички игри на живо са водени от крупиетата на evolution gaming. Компанията е специализирана именно в създаването на такива игри, което значи, че можете да бъдете сигурни в тяхното качество.


Играчите могат да сортират игрите в зависимост от лимитите им, което ще им позволи да изберат игра, която пасва на бюджета им без никакъв проблем. Не е нужно да си правите труда да заредите предпочитаната от вас игра, за да проверите дали има свободни места на масата, защото тези места ще бъдат обозначени още преди да сте направили своя избор. Любителите на игри на живо могат да избират между рулетка, покер, блекджек, както и бакара.


Лицензи и регулации


Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции
Bwin не впечатлява само с разнообразните продукти, които предлага, но и с това, че винаги се стреми да осигури на играчите честни резултати, както и максимална прозрачност. Операторът на хазартни игри работи на територията на българия заради лиценза, който има от държавната комисия по хазарта. Това, което трябва да отбележим е, че този лиценз е валиден както за спортни залагания, така и за казино игри. Освен това, bwin притежава лицензи от чуждестранни регулатори като комисията по хазарта на великобритания и правителството на гибралтар.


Фактът, че bwin притежава сертификат от независимата компания ecogra е показателен за това, че резултатите от игрите, които ще намерите в онлайн казиното са случайни и не могат да бъдат манипулирани от оператора. Ако все пак имате някакви съмнения, можете да прегледате докладите за генератора на случайни числа, които са публикувани на сайта на казиното. Както повечето онлайн казина, bwin също използва криптираща технология, за да гарантира сигурността на личните ви данни, както и на вашите плащания.


Клиентско обслужване


Отделът за обслужване на клиенти ще бъде на ваше разположение през цялото време, без значение дали имате някакъв проблем или просто имате въпрос свързан със залаганията на спортове, казиното, или покер игрите. Ако все пак мислите, че можете да се справите с проблема сами, можете да прегледате често задаваните въпроси, защото информацията е подредена наистина добре и е изчерпателна.


Разбира се, играчите ще имат и възможността да се свържат с компетентните представители на казиното в случай, че не могат да се справят с проблема, който имат. Чатът на живо може да се окаже най-добрият вариант за вас, особено ако проблемът, който имате е сериозен. Имайте предвид обаче, че понякога може да се наложи да изчакате малко, докато агентите обслужат другите играчи. Хубавото за чата на живо е, че можете да се възползвате от него дори и ако все още не сте клиенти на казиното.


Играчите могат да се свържат с екипа на bwin и по телефона, а номера, който трябва да наберат е +359 2492 5685. Последният ви вариант е да се свържете с отдела за обслужване на клиенти като им напишете имейл на support@bwin.Com. Знайте обаче, че така може да се наложи да изчакате няколко часа, за да получите отговор.


Заключение


Bwin несъмнено е едно от най-популярните виртуални казина не само у нас, но и в редица други държави. Една от основните причини за това е, че платформата не предлага само казино игри, но също и спортни залагания, както и покер игри. Друг голям плюс на bwin са разнообразните платежни методи, на които можете да разчитате както когато депозирате, така и когато теглите. Важно е да отбележим и, че играчите не трябва да плащат никакви допълнителни такси.


Все пак има какво още да се желае от казиното особено когато става въпрос за бонуси и промоции. Началният бонус е наистина щедър, защото дава на играчите 400 лева. Редовните клиенти на онлайн казиното обаче могат само да опитат да получат няколко безплатни игри.


Едно от големите предимства на bwin е, че играчите могат да се възползват от специално разработени приложения за смартфони и таблети, които използват операционна система ios и android. Любителите на хазарта могат да получат достъп до виртуалното казино и директно от браузъра на мобилното им устройство.


Skrill – електронен портфейл за надеждни онлайн депозити и тегления


Тази статия ще ви запознае с една онлайн система за разплащания, известна като SKRILL. Много от вас може би я знаят със старото й име „мънибукърс“ (moneybookers). Това е британска компания, която осъществява плащания в реално време по интернет. Или иначе казано, електронен портфейл, който позволява да правите сигурни транзакции от която и да е точка в света, и тя да стигне до получателя на мига.


„скрил“ служи за онлайн покупки, разплащане между бизнеси и други всевъзможни парични вноски. Често използван е от букмейкърски къщи с цел улесняване разплащането с клиенти. Седалището на компанията е в англия. Системата има лиценз да оперира в страни-членки на ЕС. Достъпна е и до българския потребител. По-долу ще ви разкажем малко повече за skrill, като как да си отворите сметка, как да правите и получавате плащания, и някои други тънкости, свързани със системата.


Как да се регистрирам на сайта на „skrill“?


Тази стъпка е доста лесна. Като за начало отворете сайта на „скрил“ във вашия браузър. В горния десен ъгъл ще намерите жълт бутон с името “sign up”. Ще бъдете препратени към нова страница. В първото поле трябва да въведете електронната си поща и да измислите парола, с която да гарантирате, че само вие ще имате достъп до акаунта си.


Паролата ви в скрил трябва да съдържа поне една буква и цифра, като изискването е да е съставена от минимум 8 символа за по-голяма сигурност. Следващите стъпки включват въвеждането на определени лични данни като име и фамилия, дата на раждане, държава, в която живеете, пощенски код и други. Освен това ще бъдете помолени да изберете валута, с която ще бъде асоцииран профилът ви на електронния портфейл „skrill“. Когато приключите с попълването на полетата, ще получите писмо на електронната си поща, с което трябва да потвърдите регистрацията си.


Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции
Целият процес отнема буквално минути. Съветваме ви да си изберете силна парола, за да не могат други хора да влязат в акаунта ви. Въпреки че сайтът използва доста механизми за защита, те са на практика безсилни, когато трети лица знаят паролата ви. И така, вече имате профил в разплащателната система на „скрил“. Сега какво? Ще залагате в казиното на betfair или ще пазарувате онлайн? Нека първо да ви запознаем с основните полета от акаунта ви.


Как да добавя банкова сметка или карта?


Влезте в акаунта си и отидете на „cards and bank accounts“. Този раздел съдържа информация за всичките банкови сметки и карти, които сте свързали към профила си в скрил.


Добавяне на дебитна или кредитна карта


Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции
За да добавите такава, натиснете бутона „add credit or debit card“ от акаунта си в „skrill“ и следвайте стъпките. Ако искате да свържете дебитна карта, трябва да въведете номер на картата, валидност и секюрити код (CVV2, CVC2), разположен на гърба (последните три или четири цифри от кода). Сайтът работи с „mastercard“, „amercian express“, „JCB“, „VISA“, и „diners club international“. Това обаче съвсем не е всичко.


За да стане активна картата ви на сайта на „скрил“, трябва да докажете, че вие сте нейният притежател. Докато сте в същия раздел, изберете картата, която току-що сте свързали към профила си, и натиснете „verify”. Следвайте стъпките. От баланса по тази карта ще бъде изтеглена някаква сума между едно и три евро, но няма да ви бъде казано колко точно. Затова се уверете, че имате достатъчно пари по сметката. След това ще трябва да въведете тази сума като код в обозначеното за това поле в раздел „cards and bank accounts“.


Ако ползвате интернет банкиране, можете да видите точната сума, която „скрил“ са дръпнали от картата ви, в история на плащанията (движения по сметки). Ако нямате такова, може да се наложи да отидете до банката или да звъннете на оператор, за да разберете цифрата. Когато въведете кода в профила си в „skrill“, картата ви вече ще е активна и ще можете да я ползвате за постъпления или плащания.


Добавяне на банкова сметка


Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции
Ако желаете да свържете банкова сметка към профила си в „skrill“, използвайте бутона „add bank account“. Въведете държавата, в която е оперирана тази сметка, SWIFT/BIC код, както и IBAN. Ако не ги знаете, попитайте вашата банка. Същите стъпки, както горепосочените, се повтарят и тук. Добавянето на банкова сметка дава на потребителите независимост в случай на закриване на тяхната кредитна или дебитна карта. Тази опция е предпочитана когато става дума за хазартния сайт efbet.


Как да захраня акаунта си в скрил с пари?


Натиснете бутон “upload”, находящ се вдясно под наличен баланс. Ще ви се зареди нова страница с няколко варианта. Изберете една от опциите: epay.Bg, neteller, дебитна/кредитна карта (тоест тази, която сте свързали към акаунта си), банков превод, paysafecard и bitcoin. След това просто следвайте стъпките. Имайте предвид, че ще бъдете таксувани за превода от „скрил“. Таксата се изчислява на момента, така че ще бъдете наясно каква сума се изисква да отделите за това предварително. Тъй като прехвърляте пари към вашия профил на сайта, ще трябва да посочите за какво смятате да използвате сумата – за хазартни игри и залагания (на казино bet365) или за неща извън тази категория.


Как се правят плащания?


Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции
След като вече сте свързали карта или банкова сметка към акаунта си в „skrill“ можете да правите и получавате плащания с лекота и само няколко щракания с мишката. Плащания се пращат по различни начини. Ако например пазарувате в онлайн магазин и видите логото на скрил, трябва да изберете тази опция, когато стигнете до плащане. След това ще бъдете свързани към акаунта си и след въвеждане на парола и потребителско име, ще можете да извършите транзакцията.


Ако пък искате да изпратите пари на определен човек от акаунта си в „скрил“, щракнете върху бутона „send money”. Той е оцветен в жълто и се намира в полето „balance”, точно под „upload“ и „withdraw“. Ще ви се отвори малък прозорец с няколко полета, в които трябва да посочите електронната поща на получателя, както и сумата, която желаете да изпратите. По избор можете да въведете и съобщение към човека, за когото е предназначена сумата. Това отнема само минута.


Проследяване на плащанията в „скрил“


Щракнете върху поле “all transactions”. Там по дата са подредени последните транзакции за месеца, като излиза сумата, която сте прехвърляли/получили, датата, видът на услугата, статус и такси. Встрани вляво имате търсене по филтри. Там можете да преглеждате транзакции от дата до дата по ваш избор. Общо казано, това поле представлява история на всички плащания, които сте правили или получавали.


Мога ли да плащам през телефона си?


Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции
С електронния портфейл „skrill“ потребителите могат да регистрират плащания и чрез мобилното си устройство. Системата разполага с мобилно приложение за android и iphone/ipad, което е налично в съответния магазин на устройството – за android това е google play, а за iphone – app store. Когато го свалите и инсталирате на телефона или таблета си, ще имате достъп до сметката си в скрил по всяко време, без да се налага постоянно да влизате в сайта през браузъра. Освен това системата може да запомни вашите потребителско име и парола, за да не се налага да ги въвеждате всеки път. И все пак, имайте предвид, че ако използвате тази функция, всякакви хора, които имат достъп до телефона ви, ще могат да влязат и в акаунта ви и да се разполагат със средствата ви. Затова хубаво си помислете дали искате да правите това, както и на кого давате устройството си.


Дори и да нямате приложението на „скрил“ на телефона си, спокойно можете да ползвате мобилната версия. Когато напишете адреса на сайта в браузъра на телефона си, автоматично ще бъдете пренасочени към нея. Тя е много интуитивна и се адаптира без проблеми към размера на екрана. Бутоните са достатъчно големи, за да могат да бъдат натискани с лекота. Тъй като един екран на телефон или таблет не може да побере всичката информация от сайта на „skrill“ хоризонтално, то повечето неща са разположени в специално меню най-отгоре. То е изобразено с три хоризонтални черти. Като цяло според букмейкъра betfair мобилната версия на скрил е добре направена и включва абсолютно всички неща, които ги има и на сайта. Няма да бъдете ощетени откъм функции.


И ако решите да правите плащания в движение, е хубаво да знаете, че електронния портфейл „скрил“ притежава и специална функция за мобилни устройства – „skrill 1-tap“. Както името ѝ говори (1 tap – едно почукване), паричните преводи през тази система стават много бързо, само с едно потупване по екрана.


Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции
При skrill 1-tap няма да бъдете препращани от сайта, на който искате да наредите превод, към сайта на скрил. Как работи тогава? Когато правите плащане за първи път на даден сайт и въведете данните си от електронния портфейл, те ще бъдат запомнени и следващият път когато ви се наложи да платите даден продукт, просто ще трябва да натиснете бутона „skrill 1-tap”. Ако има достатъчно средства по сметката ви, плащането ще стане автоматично.


Добрата новина е, че тази функция вече е достъпна и на вашия компютър. Доскоро тя беше ограничена само до мобилни устройства. Идеална е за онлайн портали за спорт, където понякога успехът зависи от скоростта, с която правите залог.


Как да изтегля пари обратно по сметката си?


Ако имате пари в разплащателната система на „skrill“ и желаете да ги прехвърлите обратно в банковата си сметка или по дебитната си карта, тук ще ви разясним как става това. От началната страница на акаунта си избирате „withdraw”, намиращ се до бутона „upload” в полето „balance”. Избирате дали сумата да бъде прехвърлена по ваша карта или сметка. Отстрани ще бъдете известени каква такса се удържа за трансфера и колко дни приблизително ще отнеме, за бъдат прехвърлени парите по сметката ви. След това трябва да изберете и в какъв размер ще е трансферът. Въведете числото в полето „amount to withdraw”. Продължете напред, като щракнете върху бутона “continue”. На следващия етап ще трябва да въведете рождената си дата с цел вашата сигурност и защита. Следвайте останалите стъпки.


Как се използва „скрил“ за парични преводи на сайтове за залози и хазартни игри?


Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции
Това е много лесно. Когато решите да направите плащане на сайта на определен букмейкър или онлайн казино, първо трябва да се уверите, че те поддържат този разплащателен метод. След това просто отивате на „депозит“, избирате „скрил“ и следвате стъпките. В общи линии, ще бъдете прехвърлени на сайта на компанията и ще бъдете подканени да въведете потребителското си име и парола. Следва избор на сума, която искате да заредите в игралната си сметка. Транзакцията ще трябва да бъде потвърдена. Като цяло няма нищо трудно и сложно в процеса.


Как да правя промени по акаунта си?


Докато ползвате услугите на разплащателната система на „skrill“, може да ви се наложи да направите някои корекции върху информацията от профила. Това се случва чрез настройки. Изберете „settings” от менюто и действайте. Първата секция е свързана с общи настройки на акаунта. Там можете да промените езика, паролата, както и няколко други функции. На втората секция, озаглавена „personal info” можете да обновите постоянния си адрес и адрес на електронна поща. В последния раздел – „limits & verification“ – имате възможността да увеличите лимитите си на транзакция, тегления и други. Тази опция интересува най-вече посетителите на efbet казино.


Как да защитя акаунта си по-добре?


Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции
Първият начин е да активирате “2-factor authentication” от раздел „settings”. За целта се налага да инсталирате приложението „google authenticator“ на телефона си и да го свържете с профила си в „скрил“. Това става, като сканирате баркода от сайта чрез мобилното си устройство. Ще бъде генериран код от осем цифри, който трябва да въведете в обозначеното за това поле на сайта. Извършите ли това действие, всеки път когато влизате в акаунта си, ще трябва да въвеждате код за сигурност, който ще може да виждате само и единствено на телефона си.


Вторият начин е да си измислите ПИН код и да го въвеждате при влизане в скрил. Разбирайте го като втора парола. Това обаче означава, че трябва да помните и него. Много хора не желаят да си усложняват живота по този начин. Затова първата опция е доста по-приемлива. Разбира се, има варианти да влезете в акаунта си дори със забравен ПИН, като за целта ще получите линк на електронната си поща с инструкции.


Особености, за които трябва да знам


Потенциалните потребители на skrill се интресуват от валутата която могат да използват, дали сайта е на родния им език, какво е нивото на обслужване и какъв е лимита на паричните трансфери.


Налични валути


Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции
Към момента компанията работи с 41 валути. Но е нужно да знаете, че можете да оперирате акаунта си само в една-единствена валута. След като изберете такава при регистрация, повече няма да можете да я промените. Потребители които играят еврофутбол избират евро или британски лири.


Друга важна подробност е че имате право да регистрирате само един акаунт на скрил, освен ако не сте член на ВИП програмата, която е платена. Това ще рече, че ако сте обикновен потребител, не можете да управлявате два акаунта едновременно.


Удостоверяване на самоличността при увеличаване на лимитите


За да увеличите зададените по подразбиране лимити за получаване и пращане на по-големи суми, се налага първо да пратите доказателство за вашата самоличност под формата на цветна снимка на лична карта или паспорт. Системата е доста интуитивна и при неясна или черно-бяла снимка, тя ще ви сигнализира и ще преустанови процеса по удостоверение на самоличността.


Налични езици


За съжаление, в момента „skrill“ не разполага с версия на български. Сайтът е наличен на италиански, френски, полски, гръцки, испански, немски, руски, румънски, чешки и турски. Езикът може да се смени от падащо меню, разположено в десния горен ъгъл на началната страница или от раздел „settings”.


Отдел обслужване на клиенти


Имахме честта да си общуваме с член на отдела и получихме доста подробна информация за запитването, отправено към тях. Операторът беше любезен, отговори на всичките ни въпроси и ни насочи към допълнителни секции от сайта. Важно е да споменем също, че получихме отговор по електронната поща в рамките на два часа. Определено бяха бързи, като се има предвид че обикновено такива заявки се обработват до 24 часа. В допълнение е редно да отбележим, че водихме кореспонденцията си на английски, тъй като скрил засега няма опция за български.


Neteller казина


Neteller е много надежден метод за плащане, който е създаден през 1999 г. Първоначално компанията е установена в канада, но по-късно се премества на остров ман. Оттогава тя изключително подобрява своите услуги и в наши дни neteller е един от най-използваните методи за онлайн плащания в световен мащаб. Както частните потребители, така и търговците от повече от 200 страни поверяват средствата си на neteller, тъй като предлага сигурен и бърз начин за прехвърляне на средства онлайн.


Методът се приема в редица онлайн магазини и казина, тъй като се счита за една от водещите компании за плащания. Този метод на плащане има лоялна база от клиенти, които използват услугите му редовно, тъй като той им дава възможност сами да прехвърлят парите си и най-важното, по безопасен начин. Neteller представлява електронен портфейл или с други думи онлайн профил, зареден с определена стойност, който ви позволява да извършвате различни действия като прехвърляне, теглене и депозиране на пари.








Предимства и недостатъци


Без съмнение, neteller е един от най-добрите методи за плащане, които можете да използвате, за да финансирате вашата сметка в онлайн казино, тъй като предлага редица предимства. Може би, най-голямото е, че осигурява високо ниво на удобство, тъй като ви позволява да прехвърляте пари от един профил в друг незабавно. Независимо от това дали трябва да направите депозит в уеб казино или да закупите стоки онлайн, можете да платите веднага, тъй като трансакцията ще бъде финализирана в рамките на няколко минути.


Друго голямо предимство на този разплащателен метод е, че той използва надеждни системи за сигурност и защитни стени, които гарантират постоянна защита на вашата финансова и лична информация. Компанията използва съвременни инструменти за сигурност и борба с измамите, благодарение на които можете да бъдете сигурни, че всеки път, когато финансирате вашата сметка в казино, парите ви ще бъдат преведени по безопасен начин. Освен това, , използвайки тази разплащателна опция, вие напълно запазвате анонимността си , защото всичко, което трябва да направите, за да преведете пари, е да предоставите идентификационния си номер и ПИН код, който използвате за вашия neteller профил.


Очевидно е, че компанията е предприела множество мерки, за да предотврати неправомерен достъп до данните на своите потребители. Това е един от най-надеждните методи за плащане, тъй като осигурява високо ниво на защита денонощно, 7 дни в седмицата. Това е причината този електронен портфейл да е подходящ за извършване на хазартни трансакции, тъй като ви предлага надеждността и защитата, от която се нуждаете. Благодарение на него е възможно да депозирате и теглите пари не само моментално, но и сигурно.


Допълнителни предимства и недостатъци това, което прави този метод на плащане толкова популярен сред играчите по целия свят, е, че е приет в много онлайн казина. Това го прави изключително удобен, тъй като ви дава възможност да се възползвате от него, независимо кое уеб казино сте избрали. След като отворите акаунт в neteller, вие ще можете да депозирате по всяко време в множество уеб сайтове и да спестите значително време и усилия.


Регистрацията в neteller е напълно безплатна и цялата процедура за регистрация може да се случи за няколко минути. Освен това, този портфейл е един от най-бюджетните разплащателни методи, които можете да използвате в различни онлайн казина, тъй като дори не е необходимо да плащате такси, когато финансирате сметката си в казино. След като трансакцията, която сте поискали, приключи, вие трябва да получите известие на посочения от вас имейл адрес.


Списъкът с предимствата е дълъг, тъй като този метод има много неща, които може да предложи. Въпреки това, както и всичко останало, той също има своите недостатъци, които може да искате да разгледате предварително, за да получите обща представа какво да очаквате.


Може би, най-големият недостатък са таксите, които може да ви бъдат начислени в определени ситуации. Ако не се запознаете предварително с всички такси, които се прилагат предварително, можете да платите доста голяма сума. Всеки път, когато зареждате профила си в neteller, ще се изисква да платите такса, чийто процент варира, в зависимост от избраната опция за депозиране. Ето затова е добре да проверите коя услуга за депозиране предлага най-добрите оферти, за да може да я използвайте, ако е възможно.


Що се отнася до недостатъците на neteller, също е добре да се спомене, че методът не е наличен във всички страни. Дали ще можете да се възползвате от услугата, зависи до голяма степен от текущото ви местоположение. Трябва да се отбележи, че това правило е общо и важи за всички начини на плащане.


Освен това, имайте предвид, че има определени ограничения, когато става въпрос за размера на средствата, които ви е позволено да превеждате, както и периода, за който имате право да правите депозити и тегления. Вземете за пример факта, че не ви е позволено да теглите средства повече от 10 пъти на ден. Ако поискате да преведете по-голяма сума, ще бъдете задължени да използвате VIP услугата на компанията, която ще добави допълнителни разходи.


Използване на neteller за хазартни трансакции


Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции
Neteller има важна роля в света на онлайн хазарта, тъй като в определен момент компанията е била отговорна за обработката на хазартни трансакции за повече от 80% от казино операторите в света. Едва през юли 2000 г. Компанията започва да обработва плащанията на играчи в онлайн казина, разположени в различни части на света. Фактът, че neteller се използва като основен метод за плащания от години, е показателен за неговата надеждност и удобство.


Първото нещо, което трябва да направите, за да използвате този електронен портфейл, е да се регистрирате, което е напълно безплатно. Целият процес на регистрация е опростен до голяма степен и ще ви отнеме само няколко минути, за да го завършите. За да се регистрирате, трябва да попълните формуляр, който изисква някаква лична информация като пълно име и адрес. Ще трябва да предоставите и текущ имейл адрес, на който ще получавате известия, свързани с вашите трансакции, и потвърждение за вашата регистрация.
Също така, ще трябва да изберете валутата, в която искате да правите вашите онлайн плащания. Възможно е да избирате от общо 22 валути, включително BGN, CHF, DKK, NOK, SEK, EUR, CAD, USD и GBP. Препоръчително е да помислите за това предварително, тъй като тази настройка не може да бъде променена след това. Когато попълните цялата необходима информация, се препоръчва да я проверите отново, преди да потвърдите всичко.


Последната стъпка е да потвърдите акаунта си, като отворите имейла, който сте получили от компанията, след като сте изпратили формуляра си за регистрация. След като сте готови с това, можете да използвате незабавно услугите на виртуалния портфейл и да финансирате вашата neteller сметка с помощта на редица платежни методи. Не на последно място, не забравяйте да проверите условията, които се прилагат, за да се предпазите от неприятни изненади.


Допълнителни съвети за използване на neteller сега, когато имате сметка в neteller, можете да правите депозити и да теглите пари във всяко онлайн казино, което приема този метод на плащане. За да заредите сметката си в казино с neteller, трябва да отворите страницата за плащания и да изберете този депозит метод. След това трябва да въведете сумата, която искате да депозирате, както и потребителското ви име и ПИН-а който използвате в neteller. След като изпълните тези две лесни стъпки, вие ще можете да играете любимите си игри за истински пари, тъй като средствата ще бъдат преведени незабавно във вашата сметка.


Тегленето на печалби с neteller е също толкова лесно, колкото и депозирането. Трябва само да отворите страницата за плащания, да изберете neteller като метод за теглене и да въведете сумата, която искате да получите. След това проверете двукратно всичко и въведете своето потребителско име в neteller. Трябва обаче да се отбележи, че тегленията не се обработват веднага, тъй като цялата процедура за теглене на пари е малко по-сложна.


Такси за хазартни трансакции


Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции
Депозирането в онлайн казина чрез този метод на плащане е безплатно, тъй като повечето казино оператори, както и neteller, не таксуват за подобни трансакции. Въпреки това, зареждането на сметката ви в neteller не е безплатно, тъй като услугата включва някои такси. Точният процент на таксата се различава според метода за плащане, но обикновено е между 1% до 7%.


Например, ако решите да финансирате своята сметка в казино чрез mastercard, ще трябва да платите такса, която варира между 2,25 – 4,95%. Трябва да се отбележи, че сумата, която ще трябва да платите, също зависи от банката, в която сте открили сметка, тъй като тези финансови институции имат свои политики по този въпрос.


Ако решите да заредите своя neteller профил с помощта на skrill, таксата, която се прилага, е 3%. В случай, че изберете trustly или skrill, ще ви бъде начислена съответно такса от 1,95% или 3%. Възможно е също така да използвате visa за тази цел, като в този случай таксата, която ще трябва да платите, варира между 1,90 – 4,95%. Както можете да видите, таксите, които се прилагат, варират значително, което е причината най-добре да ги проверите предварително.


Що се отнася до тегленето на пари чрез neteller, таксите, които се прилагат, отново зависят от опцията за теглене, която сте избрали. Например, ако решите да използвате банков превод, всеки път, когато изтеглите печалбите си, ще трябва да платите фиксирана такса от 7,50%. Освен таксите, които се прилагат за внасяне на депозит и теглене на пари от и към вашата сметка в neteller, има и други такси като такса за обмяна на валута от 3,99% и такса за теглене на пари от 1,75%.


Разрешено е да правите максимум десет тегления на ден, чийто общ размер не трябва да надвишава еквивалента на 1000,00 долара в левове или друга валута, която сте избрали за профила си. Също така, вие сте ограничени да правите общо 50 покупки на стоки или услуги на ден, чиято сума не може да надхвърли еквивалента на 3000,00 долара в левове. Neteller не начислява такса за поддръжка, стига да поддържате профила си активен. Профили, които са неактивни налагат административна такса.


Време за обработка


Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции
Както стана ясно, можете незабавно и сигурно да правите трансакции чрез neteller. Фактът, че можете да направите депозит в сметката си в казино и да получите парите си в рамките на няколко секунди, е едно от нещата, които правят този метод на плащане изключително подходящ за играчите. Този метод, използван глобално, промени начина, по който много играчи възприемат онлайн плащанията, тъй като той се оказва не само ефективен, но и невероятно надежден.


Ако се чувствате късметлия и искате да направите няколко залози на любимата си казино игра, но в същото време сметката ви е празна, особено удобно е да финансирате вашия казино профил чрез neteller. Причината е, че времето за обработка е моментално, което означава, че парите, които искате да депозирате, ще станат достъпни на момента и можете да ги използвате веднага, за да залагате онлайн.


Този начин на плащане ви позволява да правите депозити за нула време, докато седите в удобството на вашия дом. Както споменахме по-горе, обработката на тегленията на печалбите ви не е моментална. За да получите спечелените си пари, ще трябва да изчакате няколко работни дни. Въпреки това използването на neteller си заслужава, тъй като гарантира, че финансовите ви данни са добре защитени през цялото време.


Мобилни плащания


Neteller - бързи и сигурни онлайн транзакции
Като световен лидер в плащанията, neteller дава шанс на своите потребители да правят депозити и да теглят пари навсякъде и по всяко време. Възможно е да използвате вашия смартфон или таблет и да превеждате средства по сметката си в казино по бърз и сигурен начин. Благодарение на удобния за потребителя интерфейс на мобилната платформа, вие ще можете да навигирате уебсайта с лекота и да правите плащания за нула време.


Независимо дали искате да депозирате пари в сметка в казино, валутен брокер или онлайн магазин, ще можете да го направите, като използвате мобилното си устройство. Ако сте редовен потребител на neteller и плащате онлайн предимно чрез този метод, можете да помислите за изтегляне и инсталиране на подходящо приложение, в зависимост от операционната система на вашето устройство. В момента има две налични приложения – едно за android мобилни устройства и едно за ios смартфони и таблети.


Можете да изтеглите приложението директно от google play store или от apple app store и да го инсталирате на мобилното си устройство в рамките на няколко минути. Благодарение на него можете да правите дискретни депозити в сметката си в казино и да се наслаждавате на високо ниво на свобода и сигурност. Дава ви възможност да качвате средства и да проверявате текущия си баланс винаги и където пожелаете. Ако сте зает човек, който е постоянно в движение, наличието на такова приложение определено ще улесни начина, по който извършвате плащания онлайн.


Сигурност в онлайн казина


Paysafe financial services limited е компанията, която отговаря за обслужването на услугата neteller. Това е дъщерно дружество на paysafe group plc и се регулира от службата за контрол на финансовото поведение (financial conduct authority). Последната е независима компания, която е специализирана в надзора на финансовите пазари в обединеното кралство. Основните му отговорности включват, но не се ограничават до защита на потребителите от потенциални заплахи и осигуряване на правилното функциониране на финансовите пазари.


Фактът, че дружеството е оторизирано от службата за контрол на финансовото поведение, е показателно, че neteller поддържа най-високите установени стандарти, когато става въпрос за предоставяне на платежни услуги. Той използва различни най-съвременни технологии и системи, за да осигури високо ниво на защита на данните на своите потребители. Клиентите му са напълно защитени от финансови измами и кражба на самоличност, тъй като компанията има протоколи за предотвратяване прането на пари.


Всички средства се съхраняват в тръстове, което означава, че парите на клиентите се обработват по най-сигурния начин. Можете да получите достъп до акаунта си по всяко време, за да проверите баланса си и да използвате парите за залагания. Благодарение на множеството мерки за сигурност, които компанията е предприела, вашите средства ще бъдат винаги там, очаквайки да ги изразходвате. Депозирането чрез neteller е не само изключително лесно, но и много безопасно.


Допълнителни съвети за безопасност при използването на neteller през годините neteller се превърна в основния метод на плащане за мнозина, тъй като предлага всичко, от което се нуждае един играч, за да може да прави депозити с лекота. Независимо дали искате да финансирате сметката си в казино, като използвате кредитната си карта или електронен портфейл, neteller защитава вашите финансови данни ефективно.


Милиони хора по целия свят са поверили средствата си на neteller, тъй като това се е доказало като изключително надеждна платежна услуга, на която можете да се доверите. Компанията завладя финансовите пазари в редица страни, тъй като предлага платежни услуги, които са изключително добри по отношение на удобство, сигурност и наличност.


Въпреки че neteller положи неимоверни усилия за ефективна защита на своите потребители, има няколко предпазни мерки, които можете да предприемете, за да предотвратите попадането на вашата чувствителна информация в грешни ръце. Например, силно препоръчително е да избягвате използването на обществени компютри, когато плащате с neteller, защото никога не можете да сте сигурни доколко са всъщност безопасни. Друг полезен съвет е винаги да използвате уникална парола за вашия neteller профил, която се различава от тези за другите ви профили.


Също така е добра идея често да променяте паролата си, тъй като тази проста предпазна мярка прави краденето на чувствителни данни много по трудно за злонамерени хора. Освен това, никога не забравяйте да излезете от профила си, преди да затворите браузъра, който използвате. Другото, което можете да направите, за да се защитите допълнително онлайн, е да добавите към профила си специалната мярка за удостоверяване в две стъпки, която neteller предлага. На уебсайта на компанията можете да намерите още полезни съвети как да бъдете в безопасност, когато играете онлайн.




Что можно сказать в заключение: neteller е онлайн портфейл, който позволява лесно и бързо да се изпращат и получават пари по интернет. За разлика от банковите трансфери, които отнемат няколко работни дни, в neteller транзакциите се извършват мигновено дори и през почивните дни. По вопросу като neteller skrill както

Комментариев нет:

Отправить комментарий